Over Mij

Met meer dan 15 jaar ervaring in de audiovisuele wereld ben ik breed inzetbaar voor verschillende soorten projecten. Installeren van audiovisuele apparatuur in bedrijfspanden en scholen, licht- en geluidstechnicus bij verschillende reizende theatergezelschappen, technische ondersteuning bij bedrijfspresentaties en symposia, cameraman en editor voor film en televisie.

Door deze brede ervaring kan ik voor vrijwel elk audiovisueel project een planning maken van begin tot eind. Daarnaast weet ik van alle disciplines wat de werkzaamheden inhouden en kan hierdoor goed samenwerken in een team. Ik ben altijd gericht op kwaliteit en kan goed werken onder tijdsdruk. Als iets af moet, moet het af, al moet daarvoor af en toe een nachtje doorgewerkt worden.

Mijn kantoor is gevestigd in Haarlem, ik werk veel in Amsterdam maar ik kan in heel Nederland of zelfs in het buitenland werken.

Hieronder vind je meer informatie over mijn diensten.

Diensten

Video Productie

Video opname en Nabewerking

Motion Graphics

Animatie en Effecten

360 Video

360 video productie en Nabewerking

3D Visualisatie

Modelen, Renderen en 3D Print

Audio

VO Opname en Nabewerking

Door mijn brede ervaring kan ik veel diensten aanbieden op een hoog niveau. Ik vind het belangrijk om breed inzetbaar te zijn. Als tijdens een project op een andere discipline hulp nodig is kan ik direct bijspringen. De diensten in deze lijst zijn de diensten die ik aanbied op het hoogste niveau. Daarnaast heb ik ook ervaring op gebied van grafische vormgeving, webdesign, automatisering en programmeren. Deze diensten bied ik niet direct aan maar komen vaak goed van pas binnen de projecten die ik doe.

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op en ik zal zo snel mogelijk reageren. Voor spoed kun je het beste bellen of een sms bericht sturen.

Mijn Tools

Portfolio

Contact

Peter Koenen Audiovisuele Producties

Florence Nightingalestraat 136

2037 ND Haarlem

+31 (0)6 – 475 22 960

mail@peterkoenen.nl

www.peterkoenen.nl